top of page
bruiloft-bundel-vivalawedding.jpg

Bruiloft Musthave Bundel

Waarom je zorgen maken over het bij elkaar passen van je bruiloftsdetails als je alles kunt hebben in één prachtige bundel? Met onze Bruiloft Musthave Bundel krijg je het gastenboek, de geloftenboekjes en de trouwkaartenbundel in dezelfde stijl.
 

Met deze bundel bewaar je alle gelukswensen van je gasten in het gastenboek en de trouwkaartenbundel bij elkaar, maar ook de geloftenboekjes zijn zo gemaakt dat ze ideaal zijn om te bewaren en later terug te kunnen lezen.

De bruiloft musthave bundel is alles dat je nodig hebt voor jouw bruiloft in 1 stijl ! 
 

Het pakket bestaat uit: 
 

  • 1x Geloftenboekjes “vow” pakket 

  • 1x Gastenboek Cover + 25 inlays

  • 1x Trouwkaarten bewaar bundel

Beschikbaar in alle kleuren van de Viva La Wedding collectie! 

Op=op

Bestellen? 

Meer over de bruiloft musthave bundel

De producten van Viva La Wedding zijn stuk voor stuk geschreven en ontworpen door een professionele wedding planner en daarmee dus niet zomaar leuke bruiloft producten. Ieder product heeft leuke opdrachten, vragen, weetjes of tips en tricks, waardoor het nog leuker wordt voor jullie als bruidspaar en je bruiloftgasten om hiermee aan de slag te gaan. Het zijn producten die met en voor de liefde zijn gemaakt! Je kunt de producten ook allemaal gebruiken ter herinnering aan jullie bruiloft, want hoe leuk is het om het gastenboek, de geloften en de trouwkaarten er bij jullie katoenen jubileum nog eens bij te pakken?

Wat zit er precies inbegrepen?

1x Geloftenboekjes set:  Jullie trouwgeloften zijn vaak heel bijzonder, emotioneel en met een vleugje humor! Daarom extra belangrijk om vast te leggen in een mooi boekje, zodat je deze tijdens de huwelijksceremonie bij de hand kan pakken en later nog een keer terug kan lezen. We hebben ook gedacht aan een extra notes blad om te oefenen én geven tips voor het schrijven van jullie trouwgeloften.

1x Gastenboek: Een gastenboek dat net even anders is, dan andere gastenboeken. Van leuke tips en quotes tot een plek voor de foto van de fotobooth en  persoonlijke gelukswensen. Met dit gastenboek maak je van zowel het invullen van het gastenboek als het lezen ervan een echt feestje! 

1x Trouwkaartenbundel: Bewaar de trouwkaarten die jullie van jullie gasten hebben gekregen in een mooie bewaarbundel, zodat je ze later nog een keer terug kan lezen.

bottom of page