top of page

Over ons & contact 

Benieuwd wie er achter de schermen van Viva La Wedding zit?

We stellen ons team graag aan je voor.

Scroll verder naar beneden om contact met ons op te nemen. 

Let's celebrate together!

De handen ineen slaan en samen een concept neerzetten waar we met z'n drieën heel trots op zijn; dat is hoe we werken. Vanuit twee disciplines die elkaar aanvullen op inhoud en vorm. 

 

Mandy Meys is samen met Michelle Hellebrand eigenaar van FBLS Weddings & Events - het weddingplanner bureau voor iedereen

die wil trouwen in Limburg. Weddingplanner worden was voor Mandy altijd al een grote droom, die inmiddels al heel wat jaren is uitgekomen. Ieder jaar organiseert zij samen met haar team van FBLS Weddings gemiddeld zo’n 15 bruiloften in de mooie Limburgse heuvellandschappen. Omdat zij veel meer dan 15 bruidsparen op jaarbasis willen helpen, ontstond er een creatieve oplossing in de vorm van de DIY-Weddingplanner. En als we dan toch bezig zijn.. waarom niet alleen ondersteunen in het plannen van een bruiloft maar ook in de voorpret?

 

Cindy Satijn is eigenaar van Cup of Creativity design en ontwerpt daarmee o.a. uitnodigingen en stationery. Van geboortekaartjes tot cookie cutters op maat en natuurlijk voor bruiloften de uitnodigingen, welkomstborden, bedankjes en nog veel meer leuke dingen. Wanneer je alles kan maken, waarom dan niet een hele eigen lijn met bruiloftgerelateerde producten?

 

Samen dus een leuke mix van kennis over het plannen en organiseren van jullie bruiloft en grafische vormgeving van unieke producten.  

Contact

Stuur ons een e-mail

info@vivalawedding.nl

of vul het contactformulier hieronder in. 

 

Social media
  • Instagram
  • Facebook
Bruiloft-plannen-producten

 Contact

 

Vragen of opmerkingen over onze producten kun je stellen via onderstaand

formulier of mailen naar info@vivalawedding.nl

Wholesale / B2B

Heb jij affiniteit met de trouwbranche en wil jij

onze mooie producten verkopen, promoten of versterken? Kijk dan even op onze Wholesale pagina

Bedankt, we nemen zsm contact met je op!

bottom of page