top of page

Wat moet je regelen als je gaat trouwen?

We zijn verloofd, wat nu?

Al snel duiken jullie het web op en gaan jullie op zoek naar de zaken die jullie moeten regelen voor een bruiloft. Checklists, draaiboeken, stappenplannen, alles is wel online te vinden. Dan is er nog de keuze of je wel of niet met een wedding planner gaat werken, want die weten natuurlijk precies waar je het beste mee kan beginnen. Daarnaast hebben zij een enorm netwerk, waardoor je snel de leukste en meest betrouwbare leveranciers uit de trouwbranche om je heen verzamelt.


Zelf bruiloft organiseren

Maar misschien vinden jullie het organiseren van jullie bruiloft zelf wel ontzettend leuk en zijn jullie op zoek naar alles waar een wedding planner bij kan helpen, maar dan in de vorm van een wedding planner boek met allerlei voorbeelden, checklists, opzet van een draaiboek en tips voor het plannen van jullie bruiloft.


Dat is wat de wedding planner van Viva La Wedding voor jullie kan bieden. Een boek (eigenlijk een soort klapper), ontwikkeld door een wedding planner met meer dan 12 jaar ervaring in de trouwbranche.Weddingplanner cognac
Weddingplanner tabbladen in kleur Cognac


Stappenplan bruiloft organiseren

Met 10 verschillende tabbladen worden jullie door middel van een overzichtelijke checklist en stappenplan ondersteund in de planning van jullie bruiloft. Daarnaast staat het boek bomvol tips en ervaringen. Ook is er voldoende ruimte om alle informatie over de locatie en leveranciers op te schrijven of de offertes en documenten door middel van de mooie gouden ringen bij elkaar te binden. Een echte do it yourself wedding planner dus!


Vragen om bruiloft plannen makkelijker te maken

Wisten jullie bijvoorbeeld dat het een stuk makkelijker is om de gastenlijst vorm te geven als jullie jezelf een aantal goede vragen stellen? Bijvoorbeeld “Wie zou ik echt missen als hij/zij er niet bij is tijdens mijn bruiloft”. En weten jullie het verschil tussen een draaiboek en een timeline? Het draaiboek is echt voor de leveranciers, terwijl een timeline jullie (en eventueel de bruiloftsgasten) houvast kan geven tijdens jullie trouwdag. Hoe kies je een thema? En waarom is het kiezen van een thema zo belangrijk?Weddingplanners in vijf kleurthema's
Weddingplanners in vijf kleurthema's


Als deze vragen en tips vinden jullie terug in de wedding planner van Viva La Wedding!

Start vandaag nog met het plannen van jullie bruiloft!


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page