top of page
Aftelkalenders-bruiloft

Aftelkalender bruiloft

Van het moment dat jullie verloofd zijn tot de grote dag: daar is deze aftelkalender voor. Het aftellen tot aan jullie bruiloft wordt leuker door deze kalender, daarnaast krijg je ook veel tips van onze professionele weddingplanners. 

Geef 'm een mooi plekje op het dressoir, op kantoor of op het toilet en geniet van alle voorpret! De kalender is er in 5 kleurthema's zodat er altijd eentje bij jullie interieur past. 

Klik hieronder jouw aftelkalender in de gewenste kleur aan en bestel direct 

  • Makkelijk bestellen en afrekenen

  • Verzenden vanaf 50 euro is gratis 

  • Het allerleukste cadeau voor jouw verloofde vrienden of familie

Meer over de aftelkalender bruiloft

Jullie bruiloft is een van de belangrijkste dagen in je leven, en de aanloop naar deze dag brengt allerlei gevoelens met zich mee. Om de voorpret te versterken en de tijd tot jullie huwelijk nog specialer te maken, hebben we de Bruiloft Aftelkalender ontworpen. Deze kalender is niet zomaar een teller, maar een prachtige herinnering aan de dagen, uren en minuten die je dichter bij het ja-woord brengen.

Door het verfijnde ontwerp met de keuze uit vijf kleurthema's past deze aftelkalender perfect bij elke bruiloftsstijl. De kalender is gedrukt op hoogwaardig papier en afgewerkt met prachtige details zoals gouden ringen en een stevige voor- en achterkant. Het is niet alleen een functioneel hulpmiddel, maar ook een decoratief element dat je trouwlocatie, huis of kantoor zal verfraaien.

1 jaar van tevoren aftellen

De aftelkalender is gebruiksvriendelijk. Je kunt op elk moment beginnen vanaf 12 maanden voor de bruiloft. Elke maand tot aan de bruiloft heeft een pagina met leuke weetjes, quotes of handige tips. Vanaf 3 maanden voor de trouwdatum, start het aftellen per week en hoe dichterbij de grote dag komt, starten we met aftellen in dagen. Het geeft je de mogelijkheid om de tijd te visualiseren terwijl je je voorbereidt op de grote dag.

Het is niet alleen leuk voor het bruidspaar, maar ook voor vrienden en familie die betrokken zijn bij de bruiloft. Het delen van de aftelkalender met dierbaren voegt een extra laag van opwinding toe aan de voorpret en de reis naar jullie huwelijk. 

 

De Bruiloft Aftelkalender is meer dan alleen een countdown; het is een uniek aandenken aan deze speciale periode in jullie leven. Bestel vandaag nog en maak je bruiloftsvoorbereidingen nog specialer! Help je ook hulp nodig bij het zelf plannen van jullie bruiloft? Bekijk dan onze DIY weddingplanner

bottom of page