top of page

Gastenboek bruiloft

Een gastenboek dat net even anders is, dan andere gastenboeken. Van leuke tips en quotes tot een plek voor de foto van de fotobooth en  persoonlijke gelukswensen. Met dit gastenboek maak je van zowel het invullen van het gastenboek als het lezen ervan een echt feestje! 

 

Kies jullie favoriete kleur voor de cover en bepaal welke inlays jullie graag in het gastenboek willen. 

Klik hieronder jouw gastenboek

in de gewenste kleur aan, kies je favoriete inlays en bestel direct!

  • 25 inlays + inlay 'newlyweds' inbegrepen (ruimte voor 50 gasten om te schrijven) 

  • Keuze uit 3 types inlays: 2 soorten 'fun' en 1 blanco variant

  • Inlays per 25 bij te bestellen

  • Gastenboek met gouden ring dus makkelijk uit te breiden / aan te vullen naar wens

Meer over gastenboek bruiloft

Jouw trouwdag is een moment van liefde en verbondenheid dat je wilt koesteren en herinneren voor de rest van je leven. Ons prachtige gastenboek voor bruiloften is ontworpen om precies dat te doen. Het is meer dan alleen een boek - het is een tijdloze schat vol liefdevolle woorden, gelukwensen en herinneringen van de mensen die jullie speciale dag met jullie delen.

Diverse kleuren gastenboeken

Of je nu op zoek bent naar een gastenboek met een klassieke uitstraling, moderne eenvoud of een vleugje romantiek, onze collectie heeft voor elk wat wils. Elk gastenboek is met zorg geselecteerd en met aandacht voor detail vervaardigd om perfect bij jullie bruiloftsthema en stijl te passen.

Lieve wensen en grappige adviezen 

Onze gastenboeken bieden de ideale gelegenheid voor je gasten om hun gedachten en wensen met jullie te delen. Ze kunnen persoonlijke boodschappen achterlaten die jullie voor altijd kunnen bewaren en koesteren. Jullie kunnen later terugbladeren en herinnerd worden aan de liefde en steun van vrienden en familie op deze bijzondere dag.

Bestel vandaag nog en leg de liefde en gelukwensen van je gasten vast op een manier die een leven lang meegaat. Want jouw bruiloft verdient een gastenboek dat de liefde en verbondenheid weerspiegelt.

bottom of page