top of page
Mijlpaalkaarten-bruiloft-aardetinten

Mijlpaalkaarten bruiloft

Vier elke mijlpaal met deze fotokaarten. Trouwlocatie uitgezocht? Mijlpaal! In ondertrouw? Mijlpaal! Leuk om originele foto's te maken in aanloop naar jullie bijzondere dag.

Klik hieronder de mijlpaalkaarten in de gewenste kleur (thema)

aan en bestel direct 

  • Makkelijk bestellen en afrekenen

  • Verzenden vanaf 50 euro is gratis 

  • Het allerleukste cadeau voor jouw verloofde vrienden of familie

Meer over de mijlpaalkaarten bruiloft

Jullie bruiloft is niet zomaar een gebeurtenis; het is een mijlpaal in jullie liefdesverhaal. Om deze kostbare momenten vast te leggen en te koesteren, presenteren wij onze prachtige Bruiloft Milestone Kaarten. Deze kaarten zijn niet alleen een praktische toevoeging aan je bruiloftsplanning, maar ze worden ook een tastbare herinnering aan de bijzondere momenten die je zult beleven tijdens je trouwreis.

Mijlpalen in de reis naar jullie bruiloft

Onze Bruiloft Milestone Kaarten zijn ontworpen met aandacht voor detail en stijl, perfect om elke stap van jullie bruiloftsreis vast te leggen. Deze kaarten zijn bedrukt met soft-touch afwerking en voorzien van design in drie verschillende kleurenthema's: aardetinten, kleurrijk en regenboog. 

 

Met 27 (plus 2 extra voor de regenboog editie) unieke kaarten in de set, vang je alle hoogtepunten en emoties van je huwelijksplanning en de grote dag zelf. Elke kaart is ontworpen om te markeren en te delen op speciale momenten. Begin met het eerste kaartje "We zijn verloofd!" om de wereld te laten weten over jullie verloving. Vervolg met kaarten voor het kiezen van de trouwdatum, het vinden van de perfecte locatie, het selecteren van je bruidsmeisjes en getuigen, en nog veel meer. Deze kaarten zullen niet alleen fungeren als herinneringen, maar ook als leuke manieren om jullie betrokkenheid bij vrienden en familie te delen.

Cadeau voor verloofde stellen

De Bruiloft Mijlpaal Kaarten zijn een prachtig cadeau voor verloofde stellen of een geweldige aanvulling op je eigen trouwplanning. Ze bieden een tastbare manier om de reis naar jullie grote dag te vieren en vast te leggen. En nadat de bruiloft voorbij is, kun je deze kaarten koesteren als aandenken aan deze onvergetelijke tijd.

 

Kies voor onze Bruiloft Milestone Kaarten en leg elk bijzonder moment van jullie huwelijk op een betekenisvolle en stijlvolle manier vast. Bestel vandaag nog en begin met het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Want jullie liefdesverhaal verdient het om vereeuwigd te worden.

bottom of page