top of page
Weddingplanner-DIY-cognac1

Weddingplanner DIY

Zelf je bruiloft organiseren

Willen jullie graag zelf de organisatie van jullie bruiloft in de hand houden maar hebben jullie geen idee waar je moet beginnen, waar je aan moet denken? Zien jullie door de bomen het bos niet meer? Dan hebben we het perfecte product voor jullie ontwikkeld: de DIY-weddingplanner. Een grote bundel met tabbladen die jullie stap voor stap meeneemt in de planning van de bruiloft; van het opstellen van de gastenlijst naar de dagindeling en van het budget tot het regelen van alle leveranciers. De inhoud in deze planner is samengesteld door een ervaren en professionele weddingplanner die al ruim 150 bruiloften heeft georganiseerd in binnen- en buitenland. 

Benieuwd naar de DIY-planner?

Laat je e-mailadres achter, download het inkijkexemplaar en ontvang een e-mail met meer informatie & hulp bij het plannen van jullie droombruiloft. 

Download inkijkexemplaar hier

Kies hieronder de gewenste kleur voor jullie planner, bestel direct online en begin met het organiseren van jullie grote dag. 

  • Zelf je bruiloft plannen met het uitgebreide stappenplan

  • Elke stap met uitleg, genoeg ruimte om in te vullen en notities te maken

  • Gebonden met grote gouden ringen waardoor je makkelijk je eigen documenten toevoegt, denk aan notities of offertes

  • Vandaag besteld, binnen één week in huis 

  • In vijf kleurthema's, dus altijd een thema passend bij jullie

Vragen over de DIY weddingplanner?

Heb je nog vragen over de planner of kom je liever direct in contact met onze weddingplanners Mandy & Michelle van FBLS Weddings & Events? 

  • Instagram
contact-weddingplanner

Meer over de DIY (Do It Yourself) Weddingplanner

Je bruiloft is een van de belangrijkste dagen van je leven, en het organiseren van deze speciale gebeurtenis kan overweldigend lijken. Maar met onze Bruiloftsplanner wordt het plannen van je droombruiloft een moeiteloze en plezierige ervaring. Laat ons je begeleiden op de reis naar je grote dag, en ontdek hoe eenvoudig en stressvrij het organiseren van een bruiloft kan zijn.

Onze Bruiloftsplanner is zorgvuldig ontworpen met de bruid en bruidegom in gedachten, met aandacht voor elk detail om ervoor te zorgen dat je alle aspecten van je bruiloft kunt beheren en coördineren. Van het kiezen van de juiste locatie tot het regelen van de catering en het plannen van je huwelijksreis, onze planner bevat alle tools en hulpbronnen die je nodig hebt om je bruiloft perfect te maken.

Wat maakt deze bruiloft planner uniek?

1. Ontworpen door een professioneel wedding planner van FBLS Weddings & Events

2. Deze planner geeft overzicht door de 10 tabbladen die je stap voor stap door het hele proces leiden. 

​3.Budget speelt uiteraard een grote rol bij het plannen van een bruiloft. Onze planner bevat speciale secties voor het beheren van je budget, het bijhouden van uitgaven en het vinden van manieren om kosten te besparen.

4. Leveranciers en contacten: Met handige pagina's voor het noteren van leveranciers, contactgegevens en contractinformatie, houd je moeiteloos alles bij wat je nodig hebt voor je bruiloftsdiensten.

5. Inspiratie en ideeën: bepaal je thema en laat je inspireren. 

6. Checklists en To-Do's: Onze planner bevat gedetailleerde checklists en to-do's voor elke fase van de planning, zodat je niets vergeet en stressvrij kunt genieten van de aanloop naar je bruiloft.

Maak je droombruiloft werkelijkheid met onze planner. Het is het ultieme hulpmiddel om je organisatie te stroomlijnen en je bruiloftsplanning soepel te laten verlopen. Bestel vandaag nog en begin aan de reis naar de meest bijzondere dag van je leven! Wil je de voorpret nog verder vergroten? Bekijk dan onze aftelkalender voor bruiloften.

bottom of page