top of page
Bruiloft-plannen-producten

Verloofd! En nu..?

Tijd om een bruiloft te plannen, toch? Maar waar moet je beginnen en hoe zorg je dat je niet verdwaald in het grote 'bruiloftsbos'.. met de kennis van een professioneel weddingplanner hebben we producten ontwikkeld die helpen bij het organiseren van jouw droombruiloft. Stap voor stap, met tips, handige invullijstjes en plek om offertes etc. te bundelen. Maar dat is niet alles: vergeet vooral niet te genieten van deze tijd als verloofd koppel. Vier kleine momentjes, sta stil bij mijlpalen en vergeet niet dat het om jullie liefdesverhaal gaat. 

Bruiloft plannen: wat heb je nodig?

Bruiloft_planner_beige

Op de allereerste plaats uiteraard de DIY-Weddingplanner. Alle kennis van onze weddingplanners zit gebundeld in 10 stappen (tabbladen) en ruim 100 pagina's vol tips, vragenlijsten, lay-outs en informatie. Zo wordt weddingplannen leuk! 

20231029 FBLS BEURS-72.jpg

Een workshop van FBLS Weddings waarbij je aan de slag gaat met het creëren van jullie droombruiloft. Niet het budget als uitgangspunt ❌ maar jullie droom ✨

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen, wie zijn jullie? Hoe ziet jullie mooiste dag er uit? Tijdens deze workshop leer je hoe je deze elementen kan gebruiken als basis voor jullie bruiloft!

Aftelkalender-bruiloft-olijfgroen

En tot slot: vergeet ook niet te genieten van de voorpret!

 

Met deze kalender wordt aftellen naar jullie bruiloft een feestje. Elke maand krijgen jullie tips, to do's en grappige quotes. Vanaf 3 maanden voor de bruiloft, zelfs elke week! 

Lees ook ons blog: 
Wat moet je regelen als je gaat trouwen?

We zijn verloofd, wat nu?

Al snel duiken jullie het web op en gaan jullie op zoek naar de zaken die jullie moeten regelen voor een bruiloft. Checklists, draaiboeken, stappenplannen, alles is wel online te vinden. Dan is er nog de keuze of je wel of niet met een wedding planner gaat werken, want die weten natuurlijk precies waar je het beste mee kan beginnen. Daarnaast hebben zij een enorm netwerk, waardoor je snel de leukste en meest betrouwbare leveranciers uit de trouwbranche om je heen verzamelt.

bottom of page