top of page

Creëer jullie droombruiloft

Mini-workshop Creëer jullie Droombruiloft door FBLS Weddings


Wellicht heb je het al gezien op de Instagram pagina van FBLS Weddings. We waren uitgenodigd om onze mini-workshop twee keer te komen geven tijdens het wedding event van Koonings bruidsmode. Een mega vette aanvraag waarmee we weer een stapje dichterbij onze droom komen; zoveel mogelijk bruidsparen helpen met het creëeren van hun droombruiloft.


Eerste hulp bij het organiseren van je bruiloft

Nadat we de mini-workshop ‘Eerste hulp bij het organiseren van je bruiloft’ tijdens de Wedding Experience weer voor het eerst live gaven, begon het bij ons wel echt te kriebelen. Onze droom om zoveel mogelijk bruidsparen te helpen met het organiseren van hun mooiste dag komt uit als we workshops gaan geven in combinatie met de producten die we voor Viva La Wedding hebben ontwikkeld.Workshop bruiloft plannen
Workshop Wedding Experience


Gratis mini workshop: creëer jullie droombruiloft

Waar de eerste vraag bij het organiseren van een bruiloft vaak over budget gaat, draaien wij dit volledig om. Wij geloven er namelijk in dat elk verhaal uniek is en het verdient om verteld te worden tijdens jullie speciale dag. We organiseren daarom geen 13 in een dozijn bruiloften maar creëren altijd unieke verhalen - droombruiloften dus.


We delen onze kennis en werkwijze tijdens de mini-workshop 'Creëer jullie droombruiloft’. Aan de hand van onze DIY-Weddingplanner nemen we jullie mee in 10 stappen die helpen bij het maken van de juiste keuzes, scheppen van noodzakelijke orde in de chaos en zorgen dat ook de kleinste details kloppen. Details die jullie bruiloft ook echt jullie bruiloft maken.Bruiloft in 10 stappen
Weddingplanner 10 stappen

In 20 minuten, kunnen we natuurlijk niet de volledige workshop geven, maar jullie inspireren gaat zeker lukken! Over die volledige workshop gesproken.. ook de live-dagen staan alweer op de planning in 2024. Lees hieronder snel verder óf schrijf je hier alvast in voor 1 van de mini-workshops.


Workshop droombruiloft
Workshop door FBLS Weddings

Live-dag: in 10 stappen naar jullie droombruiloft

Jullie inspireren tijdens de mini-workshop is natuurlijk super leuk, maar we vinden het nóg leuker om écht samen met jullie aan de slag te gaan. 4 uur op een prachtige trouwlocatie (in Zuid-Limburg) waarin we samen jullie droombruiloft gaan creëeren. Jullie gaan in gesprek met andere bruidsparen, kunnen ons alle vragen stellen over het plannen van jullie grote dag en jullie maken jullie eigen moodboard. En dat volledig in een bruiloftsetting met hapjes en drankjes. Klinkt goed toch? Wil je meer weten of je inschrijven? Dat kan via de site van FBLS Weddings.

FBLS Weddings - Your story is our Ambition

Meer over FBLS Weddings lees je op www.fblsweddings.com

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page